JORG VRENSEN

Volg Jorg op:
 

WIE OF WAT ZIJN JE…
Invloeden:  Kan ik niet echt zeggen… neem van zoveel mogelijk zoveel mogelijk mee
Hobby’s:  Beetje klooien met computers, synthesizers en andere nerd-dingen

FAVORIETE…
Bands/Artiesten:  Erg breed… van Sinatra tot Iron Maiden en alles wat daar tussen zit. Als het goed is, is het goed.
Eten:  Euh… ook erg breed! Eet alles, maar niet te spicy en niets wat ik eerst moet opereren.
Drinken:  Pilsje!
Tv programma: Kijk niet zo veel TV… eigenlijk alleen films.

PODIUM GEAR
Yamaha Motif XF6
Roland A-33 (ja, kenners, lach maar :-) Een keer uit nood aangeschaft omdat mijn masterkeyboard kapot ging vlak voor een optreden, en om de één of andere reden blijf ik er al jaren bij hangen...

BIOGRAFIE
Met 2 redelijk a-muzikale ouders (sorry pa en ma) ben ik “gewoon” op m’n achtste op de muziekschool begonnen, en daarmee doorgegaan tot ik na de middelbare school naar het conservatorium ging. Eerst een jaartje in Tilburg, daarna afgemaakt in Rotterdam (richting Muziekproductie/Toetsen). Tijdens de middelbare school al verschillende bandjes gehad, later gaan spelen in een echt bruiloften-en-partijen-orkestje (je kent ze wel) en na 3 jaar “doorgestroomd” naar een semi-professionele band. Daar heb ik bijna 10 jaar lang vooral heel veel bedrijfsfeesten mee gespeeld. Even een band-pauze ingelast na de geboorte van mijn 2 kinderen, en na 2 band-loze jaren was er de mogelijkheid om bij Tilt te komen spelen. En dat liet ik natuurlijk niet aan m’n neus voorbij gaan!

Naast op het podium staan geef ik keyboard- en pianolessen, maak orkestbanden en arrangementen voor theaterproducties en af en toe voor een artiest. Ook begeleid ik samen met mijn vrouw (zij zingt) huwelijksceremonies. Alleen maar met muziek bezig dus - en ik zou het ook niet anders willen!
BEDRIJFSFEESTEN
OPENBARE OPTREDENS
ARTIESTENBEGELEIDING
BRUILOFTEN