LOTTE TISSEN

Volg Lotte op:
 

WIE OF WAT ZIJN JE…
Hobby’s:  Muziek en reizen

FAVORIETE…
Bands/Artiesten: Brede interesse (Rowwen Heze, Abba, jaren 60/70..) Vind BZN ook leuk maar dat mag ik niet zeggen van Chiel;)
Eten: Het liefst samen met anderen met een lekker wijntje erbij
Drinken: Wijn/bier
Tv programma: Boer zoekt vrouw, Sex and the city, Will and Grace, Netflix

PODIUM GEAR
Ultimate Ears

BIOGRAFIE:
Lotte is woonachtig in Heeswijk-Dinther en geboren in het Noord-Limburgse Siebengewald, waar ze al op jonge leeftijd regelmatig het podium beklom. Toen ze tijdens haar studie in Maastricht leadzangeres werd van een studentenband, wist ze dat ze nog heel lang wilde blijven zingen. Na haar studie nam ze op TV Limburg deel aan: Dao zit meziek in. Hier eindigde Lotte als beste vrouwelijke kandidaat op een vierde plaats. Ze werd steeds vaker gevraagd voor optredens, vooral tijdens carnaval werd ze met haar Limburgs en Duits repertoire regelmatig op diverse podia gezien. Zingen is haar lust en haar leven.

Toen kreeg ze een telefoontje van Tilt of ze auditie wilde doen, een kans die ze niet kon laten schieten. Zo kwam alles in een stroomversnelling, bijna geen solo-optredens meer maar nu staat ze tussen de mannen van Tilt. Een droom kwam uit... Wat een feest om samen muziek te mogen maken, daar slaat je hart toch van op Tilt! 
BEDRIJFSFEESTEN
OPENBARE OPTREDENS
ARTIESTENBEGELEIDING
BRUILOFTEN