George Baker naar jubileumconcert

« terug naar het overzicht

GEORGE BAKER  naar jubileumconcert TILT!Na Gerard Ekdom en het strijkerskwartet Art = Shock, voegt Tilt opnieuw een gastartiest toe aan de line up van het 35-jarig jubileumconcert op 4 juli aanstaande! Niemand minder dan George Baker zal een aantal van zijn grootste hits live met Tilt ten gehore brengen.

George Baker heeft al een jarenlange intensieve samenwerking met Tilt en mag met recht een vriend van de band genoemd worden. Hij werd onder andere door Tilt begeleid tijdens de theatershow ter ere van zijn 40-jarig artiestenjubileum, waarvan een DVD werd uitgebracht. Ook bij diverse radio- en TV-opnamen in binnen- en buitenland werd de muzikale begeleiding van George Baker door Tilt verzorgd.

Op zaterdag 4 juli a.s. wordt het 35-jarig jubileum van Tilt gevierd met een spetterend concert in Natuurtheater De Kersouwe te Heeswijk-Dinther (www.kersouwe.nl). Hierbij zullen verschillende ‘Vrienden van Tilt’ een gastoptreden verzorgen. Binnenkort worden nog meer opmerkelijke gastartiesten bekend gemaakt!

Klik hier voor reservering tickets jubileumconcert 4 juli!


Tilt live met George Baker tijdens zijn theaterconcerten:BEDRIJFSFEESTEN
OPENBARE OPTREDENS
ARTIESTENBEGELEIDING
BRUILOFTEN