Yes-R gastartiest jubileumconcert

« terug naar het overzicht

YES-R gastartiest jubileumconcert!Na Gerard Ekdom en George Baker is nu ook Nederlands beste rapper Yes-R toegevoegd aan de line up van het 35-jarig jubileumconcert! Hiermee wordt de inmiddels 3e gastartiest gepresenteerd en ook Yes-R zal een aantal nummers live met Tilt ten gehore brengen.

Rapper, entertainer, presentator, acteur... Yes-R werd bij het grote publiek bekend in 2005 toen hij samen met Ali B het nummer "Leipe Mocro Flavour" uitbracht. Maar we kennen Yes-R natuurlijk ook van hits als "Rampeneren", "Hey Schatje" en "Uit Elkaar". Naast rappen speelde Yes-R in drie films, is hij presentator van diverse TV programma’s zoals “The next Pop Talent”. Dit jaar is Yes-R een nieuwe uitdaging aangegaan en was hij naast o.a. Jim Bakkum en Guido Spek te zien in de musical "Hartsvrienden".

Op zaterdag 4 juli a.s. wordt het 35-jarig jubileum van Tilt gevierd met een spetterend concert in Natuurtheater De Kersouwe (www.kersouwe.nl). te Heeswijk-Dinther. Hierbij zullen verschillende ‘Vrienden van Tilt’ een gastoptreden verzorgen.

Klik hier voor reservering tickets jubileumconcert 4 juli!

BEDRIJFSFEESTEN
OPENBARE OPTREDENS
ARTIESTENBEGELEIDING
BRUILOFTEN